Autosloop; autosloperij; autosloopbedrijf;

Diensten van autosloop Carmix Woerden

Slopen, inkopen en verkopen

Heeft u een sloop of loop auto? Oftewel, is uw auto nog de moeite waard om te repareren of niet. Brengt u uw auto bij Carmix Woerden om verantwoord te worden gedemonteerd of heeft u auto-onderdelen nodig om uw auto nieuw leven in te blazen? In beide gevallen helpen we u graag.

Demonteren

Alle auto’s die wij slopen, demonteren wij op milieuverantwoorde wijze. Zo worden alle vloeistoffen afgetapt met de aftapinstallatie en netjes opgeslagen en verantwoord afgevoerd.

Inkoop

Heeft u een sloopauto, dan mag u deze altijd kosteloos bij ons afgeven. Wij zorgen er dan voor dat we uw auto op verantwoorde wijze slopen.

Kunt u de auto niet zelf brengen? Dan halen we deze kosteloos bij u op met onze ophaaldienst. Uiteraard krijgt u van ons een eerlijke vergoeding voor uw auto. Bel ons op 0348-422319.

Wij zijn RDW-erkend en geven u dus bij aflevering direct een vrijwarings bewijs voor uw sloopauto. Daarna demonteren we uw auto op milieuvriendelijk wijze. Alle bruikbare materialen worden gerecycled en gedeeltelijk hergebruikt.

Banden

Bij Carmix verkopen we gebruikte banden voor een aantrekkelijke prijs. Neem ze los mee, of laat ze onder uw auto monteren terwijl u wacht.

Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact op.

Auto-onderdelen

Velgen, deuren en remklauwen. Zomaar een greep uit de auto-onderdelen die we verkopen. Wij hebben een groot assortiment aan gebruikte onderdelen op voorraad van oude én jonge auto's.

Heeft u een bepaald onderdeel nodig? Dan adviseren wij eerst even contact op te nemen, zodat wij u zo goed en snel mogelijk van dienst kunnen zijn.