De veelzijdige autosloperij: Autodemontage Carmix BV bij Bodegraven

Bent u als inwoner van Bodegraven op zoek naar een professioneel autobedrijf waar u een gebruikte sloopauto kunt laten demonteren? Of bent u op zoek naar moeilijk verkrijgbare auto-onderdelen om uw auto mee te repareren? Dan kunt u niet om autodemontage bedrijf Carmix BV heen. Als ervaren autosloperij hebben wij inwoners van Bodegraven diverse voordelen te bieden als ze hun auto naar de sloop willen brengen.

 

Afgereden auto’s inleveren voor sloop

Het grootste voordeel van autosloperij Carmix BV is dat wij als grootste regionale autodemontage specialist elke afgeleefde auto voor onze klanten kunnen demonteren. U bent dan van uw oude voertuig af en krijgt er ook nog een mooie vergoeding voor. Ook een sloopauto laten ophalen op locatie is een van onze specialiteiten, evenals een schade auto verkopen voor de best mogelijke prijs.


Vroeger was het vaak zo dat een afgetrapte auto als puur afval beschouwd werd en de pers inging. Vandaag de dag is dat niet meer zo en is er sprake van een duurzamer aanpak door autosloperijen. Als sloopspecialist beoordelen de monteurs van autodemontage bedrijf Carmix zorgvuldig welke onderdelen van afgedankte auto's hergebruikt kunnen worden. Dat is niet alleen voordelig voor onze klanten, maar ook goed voor het milieu en het klimaat.

 

Carmix is dé betrouwbaarste sloopexpert

Onder inwoners van Bodegraven heeft Carmix, door de ruim 35 jaar ervaring van ons bedrijf, een bekende naam. Wij staan garant voor een snelle inname van gebruikte auto's en autowrakken, die we vervolgens zoveel mogelijk recyclen met oog voor duurzaamheid. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor een zo milieuvriendelijke en efficiënt mogelijke demontage van uw auto, tegen een marktconforme vergoeding. Doordat wij een groot bedrijf zijn, kunnen we snel en efficiënt werken bij het demonteren van auto's. U kunt uw auto daarom met een gerust hart bij ons afleveren.

Kom langs in onze winkel

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag 08:30 - 13:00

NOTE:
I'm often in the store out of opening hours, so feel free to give me a call if your're in the nabourhood.


Daggeldersweg 15 | 3449 JD Woerden

Autosloperij Carmix BV
Daggeldersweg 15 
3449 JD Woerden


KvK

56882459


Privacyverklaring

Contactgegevens

T: 0348 - 42 23 19

@: carmix.bv@gmail.com

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag 08:30 - 13:00

Laat uw auto op milieuverantwoorde wijze slopen door Carmix Woerden