INKOOP VAN EEN SLOOP- OF SCHADEAUTO

Dit jaar bestaat Carmix maar liefst 36 jaar. Aan de nodige ervaring en kennis dus zeker geen gebrek. Carmix is dan ook dé plek voor uw sloop- of schadeauto. Bij ons is dan ook iedere auto welkom. Heeft u een sloopauto, dan mag u deze altijd kosteloos bij ons afgeven. U ontvangt een eerlijke vergoeding en direct een vrijwaring en wij zorgen ervoor dat uw auto op een verantwoorde en milieuvriendelijke wijze wordt demonteerd. 

Kunt u de auto niet zelf brengen? Geen probleem. Met onze welbekende gele ophaaldienst halen we de auto kosteloos bij u op. U kiest zelf de gewenste dag, tijdstip en plek. Uiteraard krijgt u ook dan een eerlijke vergoeding voor de auto. Neem altijd vooraf even contact met ons op om de waarde van uw auto te bepalen. Bij het inleveren of ophalen van de auto ontvangt u direct een RDW vrijwaring zodat u niet langer voor de autoverzekering en wegenbelasting hoeft te betalen. 

WANNEER IS UW AUTO EEN SLOOPAUTO?

Heeft u een sloopauto of een loopauto? Oftewel, is uw auto nog de moeite waard om te repareren of niet? Wanneer uw auto niet meer tegen aanvaardbare kosten door de APK-keuring komt dan kunt u, hoe lastig dit ook soms is, de auto beter weg doen. De kosten voor de reparaties zullen alleen maar toenemen en als uw auto dit niet meer waard is dan kunt u hem beter als sloopauto aanbieden. 

Ook een nieuwe auto kan een sloopauto worden. Het kan namelijk zo zijn dat u een groot ongeluk krijgt met een nieuwere auto. De schade kan dan zo groot zijn dat dit niet meer te repareren valt. In dat geval spreken we van een technische total loss. Een auto is total loss als de reparatiekosten  hoger zijn dan de waarde van de auto. Deze wordt bepaald door de dagwaarde van je auto voor het ongeluk en de restwaarde van de auto na het ongeluk.

 

Met onze Carmix ophaaldienst halen we uw auto kosteloos op. Zowel bij zakelijke als particulieren klanten! Want ook als particulier bent u van harte welkom bij ons. Bij het ophalen van de auto ontvangt u direct een passende vergoeding en RDW vrijwaring. 

PAPIEREN VAN DE AUTO KWIJT OF ZIJN ZE NIET COMPLEET?

Mist u 1 of meerdere kenteken delen? Er is gelukkig geen reden tot paniek! Voor een sloop- of schadeauto is dit geen nood. Met behulp van uw legitimatie en uw handtekening kunnen wij een demontagecode aanvragen. Met deze demontagecode kunnen wij de auto vrijwaarden zodat u niet meer verantwoordelijk bent voor de houderschapsbelasting en verzekeringsplicht. Heeft u een vraag hierover? Neem gerust contact met ons op! 

 

Papieren kenteken 

Deel 1 : autogegevens

Deel 2 : gegevens eigenaar

Deel 3 of deel 2B of overschrijvingsbewijs (het deel wat op een veilige plek bewaard moet worden)

 

Kentekencard 

Deel 1 : de plastic kaart

Deel 2 : tenaamstellingcode 1 (een 4 cijferige-code die u krijgt als u de auto op naam zet)

Deel 3 : tenaamstellingscode 2 (een 5 cijferige-code die staat op de A4 die u is toegestuurd met de kentekencard, veilig bewaren met de 4-cijferige-code ingevuld hierop)

HOE WORDT DE WAARDE VAN UW SLOOP- OF SCHADEAUTO BEPAALD? 

Wanneer u een sloop- of schadeauto bij ons inlevert dan krijgt u daar altijd een eerlijke vergoeding voor. Deze vergoeding hangt af van de volgende 2 factoren.

  1. Oud-ijzer prijs
    De waarde van een sloop- en schadeauto valt en staat met de oud-ijzer prijs, ook wel shrootprijs genoemd. De vergoeding hangt af van het gewicht van de auto en de oud-ijzer prijs van dat moment.
  2. Onderdelen
    Zitten er nog bruikbare onderdelen in de auto die wij kunnen gebruiken of doorverkopen dan is uw auto automatisch meer waard. Heeft u een schadeauto waar kort geleden nog onderdelen zijn vervangen? Laat dit ons voor de zekerheid dan even weten. 

Voor de exacte vergoeding moet u altijd eerst even contact met ons opnemen. Geef het kenteken en eventuele op- of aanmerkingen door en u ontvangt vrijwel direct van ons de waarde van uw auto. 

Adres

Autodemontage Carmix
Daggeldersweg 15 
3449 JD Woerden

 

 

Privacyverklaring

Contactgegevens

Telefoon : 0348 - 42 23 19

E-mail : info@carmixwoerden.nl

KvK : 56882459

Wil je meer weten? Bekijk deze links

Dienst in IJsselstein

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00

Zaterdag 08:30 - 12:30